Horgászat napijeggyel  a Borbála tavon Baranya megyében

Baranya megye déli részén van egy csodálatos közepes méretű horgásztó.

Élményekben gazdag horgászat lehetősége vár minden ide látogató horgászt, és pihenni vágyó személyt.

A napijegy kiváltására a halőrháznál van lehetőség, itt akár csónakot is bérelhetünk fél- vagy egész napra.

A tóban nincs törpeharcsa, igy bármilyen etetőanyagot és csalit használhatunk, nem kell tartanunk a kis méretű zabagépek zaklatásától.

A fogott vagy máshol vásárolt halból remek halászlét főzhet, ha használja receptünket. Akár egyszerű akár alapleves módot választ, itt megtalálja amit keress. Szegedi, bajai, balatoni, dunai, tiszai ízek, csak olvassa végig az útmutatót,  és biztosan kedvet kap egy finom hallé elfogyasztásához.

Borbála horgásztó Baranya megye Kistapolca

Sok szép, úgymond fényképezhető méretű halat zsákmányoltak már horgászaink ezeket megtekintheti honlapunkon a szép halak oldalon!

A telepítések folyamatosak, a kifogott és megtartott halak tóból való fogyásának megfelelően.

Minden horgászt és a természet közeli pihenést választó személyt várunk szeretettel!

Horgász szállást keresel? Van megoldás! Villányi szállás egész évben várja kikapcsolódni vágyó vendégeit. Remek kiinduló bázis, és ha már nem akarsz horgászni akkor látogasd meg a helyi nevezetességeket is!

Esküvői zenekar választás az egyik sarkalatos pontja a rendezvény előkészületeinek. Kérdéseivel forduljon a Colorband Zenekar kapcsolattartójához. Elérhetőségeinket honlapunkon, egyéb fontos információk mellett, találja. Az együttes vállalja esküvők, lakodalmak, rendezvények, bálok élőzenei műsor szolgáltatását, az ország bármely pontján.

Forrás: horgaszto-borbala.hu, 2020-10-10 08:35