Van egy kivételes online rádió - rádióállomások frekvenciái

Letölthető rádiók: Rendkívüli online rádió célja elsőként az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a nép többi rétegéhez

Rádiok magyar: Sajnálatosan Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő személyeket és nemigen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban. Napjainkban már számos helyen található érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom kellően megismerje a fogyatékos emberek világát. Ebben segít a rendkívüli online rádió - magyar radiok interneten.

Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint ép munkatársainak. Az online rádió csapatának lényegi, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársát. Részletek a Lépés Rádió online rádió honlapon. Fontos célja a kedvelt online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják megmutatni tehetségüket.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-11-29 20:24