Részecskeszűrő (korom tisztítása) tisztítás házilag

A részecskeszűrő cseréje irdatlanul drága kiadás. Rettentően mélyen a zsebünkbe kell nyúlni - kardántengely

Szűrőrészecske Sport kipufogó dob - Gondolhatunk a részecskeszűrő hibájára, ha a személygépjármű üzemanyag fogyasztása növekedett miközben a teljesítménye látványosan csökkent. Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Menjünk ki a sztrádára és pörgessük meg az autót. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon olvasható még több részlet. Ha ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki az új részecskeszűrő árának töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt.

A részecskeszűrő funkciója az, hogy meggátolja az egészségroncsoló anyagok szabadon távozását. Egy minőségi részecskeszűrő és a termosztát a káros részecskék 90 százalékát képes magába ejteni. Megannyian nem tudják tudják, hogy a dízel gépkocsik részecskeszűrővel vannak szerelve.

A részecskeszűrő problémája jobbára 160 ezer km körül bukkan elő. Ez jórészt a személygépjármű használatától függő. Akik kiváltképp városban használják, korábban találkoznak a gonddal. Részecskeszűrő infók ezen a weboldalon. A részecskeszűrő tisztítja önmagát. Ám ehhez magasabb fordulatszámon kell vezetni több ideig. A regenerálódás menete elindul, a részecskeszűrőben meglevő korom kiég.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-10-03 20:51