Számítógépes grafikus képzés: Elbűvölő mesekönyv, amit szeretnek a gyermekek

A felcseperedő kölyöknek gigászi igénye van arra, hogy mesekönyv segítségével átlássa az egyszerű humán kapcsolatokat, szimpatizáljon a bajnokokkal és felismerje a rosszakarókat - renderelés

Animáció készítő program: A mesekönyv mondanivalója emellett roppant mód praktikus és jelentőségteljes a gyerek előrelépése szempontjából merthogy annak segítségével bővül képzelőtehetsége, szókincse, a mese szereplőivel azonosulva átérezhet másfajta szituációkat feloldhatja a benne felgyűlt feszültséget. A mesekönyv - logótervezés ideje sosem jár le. A mesékre szüntelenül kereslet van, merthogy mindenki epekedik a bűbájra a borzongásra.

Több modern mesetörténettel ellentétben, a mesekönyv sztorijaiban a rossz éppúgy jelen van, mint az erény. A jó és a rossz majdnem minden mesében alakot ölt valamelyik karakterben, és megnyilvánul cselekedeteiben, mint miközben mindkettő jelen van az életben és minden emberben is. Ez a kettősség hordozza azt az erkölcsi problémát, amelynek megoldásáért harcolni kell. A népmesék az egzisztenciális bajokat mindig tömören és nyilvánvalóan fogalmazzák meg. Így a ifjonc a mondanivaló lényegével szembesül, míg a nyakatekertebb cselekmény csak összezavarná a lurkót. A mesekönyv minden szituációt leegyszerűsít. Alakjait határozott vonallal rajzolja meg, a részletek közül csak a legfontosabbakkal foglalkozik. Ötletek a Meséld mesekönyv blogon. Szereplőiben pici az egyéni vonás, inkább típusokat képviselnek.

Forrás: meseld.hu, 2019-05-17 11:42