Létezik egy különös online rádió, mi megy a rádióban

Tömérdek szeretett zene egy különös online rádióban

Friss fm lejátszási lista - Sajnos Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő személyeket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban. Napjainkban már számtalan helyen van érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a sérült egyének világát. Adatok a Lépés Rádió online rádió weblapon. Ebben segít a különös online rádió.

Fölöttébb bámulatos, hogy az online rádióban húsz munkatárs munkát végez önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint látó munkatársainak. Meghatározó célja az ismert online rádiónak, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják kifejezni tehetségüket. Az online rádió és a rádiójátékok online csapatának mérvadó, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje látássérült embertársát.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-05-14 10:56