Lottó húzási eredmények, nyeremények

Ki ne ismerné a hosszú évek óta elérhető nemzedékeken átívelő, töretlen sikerű magyarországi lottójátékokat. És az eheti lottószámokat és a velük járó nyereményeket?

Weboldalunkon fellelhetők az Ötöslottó, a Hatos lottó, és a Skandináv lottó esetén a legutóbbi nyertes számok, nyeremények és statisztikák a szokásos heti húzásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Ellenőrizheted, hogy a saját számaiddal milyen találatokat sikerült volna elérni az eddigi Ötös lottó, Hatoslottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó esetén a sorsolásokon a gömbből kihúzott lottószámok milyen gyakorisággal jelentek meg a szóban forgó lottó múltja során a meghatározott évjárat, vagy az utolsó telitalálat óta eltelt időben.
Abban az esetben, ha pillanatnyilag sem Te sem más nem nyert, akkor a várható nyeremények értékét és halmozódási folyamatát is megszemlélheted egy grafikonon.

Akkor, ha nem csak a lottó nyerőszámaiddal tennéd próbára a szerencsét, úgy az aktuális lottó játékokhoz kapcsolódó nyeremény promóciók közül is szemezgethetsz.

Szeretnél kockázatmentesen játszani? A Skandináv lottó játékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a játszani vágyók által beikszelt leggyakoribb számok és azok milyen kimenetellel szerepelnek az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy számítógépes számhúzásokon.

Amennyiben van gondolatod a lottó húzásokról, a hozzájuk kapcsolódó esetleges manipulációról, akkor egy szabad fórumot használva játszva megoszthatod a többi olvasóval, vagy reagálhatsz a meglévő véleményekre.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2018-03-15 11:41