Lottó húzási eredmények, nyeremények

A legtöbben ismerjük a többéve üzemelő töretlen sikerű hazai lottókat. És az aktuális számokat és a velük járó nyereményeket?

Oldalunkon fellelhetők az Ötös-lottó, a 6-os lottó, és a Skandináv-lottó esetében a legfrissebb nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek a heti számhúzásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Tájékozódhatsz, hogy a nyerőszámaiddal milyen találatokat sikerült volna elérni az eddigi Ötös-lottó, 6-os lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó vonatkozásában a sorsolásokon a gömbből előkerült nyerőszámok milyen ismétlődéssel jelentek meg a szóban forgó lottó játék történelme során a meghatározott évjárat, esetleg az utolsó jackpot óta eltelt időben.
Abban az esetben, amikor most sem Te sem más nem lett lottónyertes, akkor az elvihető nyeremények összegét és halmozódási folyamatát is megszemlélheted egy grafikonon.

Abban az esetben, ha nem csak a szerencseszámaidal próbálnál szerencsét, akkor a mindenkor friss lottókhoz kapcsolódó nyereményjátékok közül is szemezgethetsz.

Szeretnél kockázatmentesen tippelni? A Skandináv lottó játékunkban megmutatkozik, hogy sorsolásonként melyek a játékoskedvűek által választott gyakran választott lottószámok és azok milyen eredménnyel vesznek részt az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy számítógépes sorsolásokon.

Amennyiben lenne véleményed a lottó húzásokról, a hozzájuk társított vélelmezett trükközésről, akkor egy szabad fórum segítségével egyszerűen megoszthatod másokkal, vagy válaszolhatsz a meglévő hozzászólásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2018-03-15 11:41